Afdrukken

Ik ben Claudia, geboren in 1984 en sinds 2013 woon ik in het prachtige Brunssum.
Buiten het salon heb ik nog veel meer hobby's. Zo ben ik regelmatig in de Brunssummerheide te vinden, deze ken ik echt nog beter dan mijn broekzak! Als het mooi weer is kun je mij ook wel tegenkomen op een terrasje, dan heb ik even een korte stop met de motor. Dat is namelijk ook een van mijn passies!
Maar op de eerste plaats komt toch écht mijn salon.

Mijn opleidingen heb ik gevolgd in België, ik ben dan ook aangesloten bij de Belgische Beauty Federatie.
Gedurende mijn opleiding ontdekte ik hoezeer mijn interesse groeide naar meer informatie, meer weetjes en meer kennis. Naast mijn opleiding heb ik nog diverse cursussen gevolgd om een nog bredere kennis op te mogen doen.
Na de opleidingen ben ik me thuis nog verder gaan verdiepen in de materie, puur uit interesse.

In mijn kleinschalig salon vind ik het ontzettend belangrijk dat iedereen zich prettig voelt. Dat is voor mij ook dé rede geweest om zelfstandig te starten.
Wat houdt dat nou in, kleinschalig? Op de eerste plaats werk ik alleen, dus geen wisselende handen. Ook heb ik altijd persoonlijke aandacht voor mijn klanten. Daarom werk ik alleen op afspraak, zo krijgt iedereen die persoonlijke aandacht die ik wil geven.
Het salon is geen Franchise onderneming, geen groot concern of iets dergelijks. Het is uit passie ontstaan en aan het opbouwen.

Wil je meer weten over de producten waar ik mee werk? Klik dan hier.